Joakim och Martin mot högre höjder

¡Vägga med stil!

HELGEN FORTSÄTTER

Martin körde i dag den avslutande ultralången på MTBO campen i Danmark och jag har njutit i solen på ett mycket lugnt pass längdskidor. Vallade klister men 3ans växel skejt var roligare mycket trivsamt. Nu hem hem till skola och vardag så laddar vi inför kommande helgs 10mila i östra Göinge ska bli riktigt kul. Martin kommer förhoppningsvis som alltid lyfta sig lite på stafett och springa riktigt bra men den som lever får se. Själv kommer jag få ladda med lite fart i veckan och hoppas på att rutin och go känsla kan göra lite av jobbet nästa helg skämt åt sido. Det kommer bli tufft och det gäller att vägga med stil alltså vägga i mål.

//Joakim

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Joakim och Martin mot högre höjder

Tema av Anders Norén