Joakim och Martin mot högre höjder

¡Vägga med stil!

Jullov

Ja eller nästan men jul och nyår blir det som vanligt men i år får vi vara på snö länge!! Träningar på förmidagarna och plugg och återhämtning på eftermidagarna så kommer det se ut ett tag framöver vilket vi stortrivs med idag vart det 21 respektive 22.5 kilometrar för mig och Martin. Jag har börjat titta igenom det genomförda träningsåret och det har varit bpde bra och stunder med förbättringspotensial medan Martin under hösten och nu under vintern har skapat en riktigt bra träningsmiljö och motivation att slå både mig och framtida konkurrenter han är stenhård!! Ett större minster snart.

Det lär sippar ut lite bilder på snöparadiset innom kort!

//Joakim

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Joakim och Martin mot högre höjder

Tema av Anders Norén