Joakim och Martin mot högre höjder

¡Vägga med stil!

MTBO SM 2018

Vi åkte upp till Hedemora på torsdagen så vi fick hela fredagen på oss att ladda ganska nära falun sova bra och sticka ut på en tur runt lunch. På eftermidagen bar det iväg mot falun och gruvan där sprinten skulle gå av stapeln. Ett lopp för oss båda som gick blandat Klubbresultat. Det var bara att åka till boendet och ladd om. Sova och äta och iväg på lördags morgonen. Långdistans på schemat 1/3av H21 kom inte i mål. Jag en av dem låg efter ca halva bana och krampade från midjan och ner. Men tävlings jäveln manade på en kontroll till och en kontroll till många intresanta innre samtal men tillslut insåg jag att det inte var lönt att fortsätta jag kom knapt frammåt pga kramp i bena varannan minut.

Martin gjorde ett bra lopp men missnöjd med farten vilket blir till att jobba på för om mindre än tre veckor ska han till JEM i Ungern där han kommer köra många distanser. Tagga!! Lycka till!!

Men likt innan detta sm kommer nog vi ta cykeln förbi grabbarna på cykelcenter

Efter en slitig dag kom vi tillbaka och fick middag och nöje hos farbror som vi bodde hos. Kanon bra!!

Den avslutande medeln gick bra för oss båda om man tar bort de få misstag som vi gorde. Vi gör ju oftast rätt men ibland missas det. Det ger glöd att gör mer och lära sig mer grund och nytt.

Jag får även tacka Nordenmark för nya kartställs plattan det sparade mycket tid och strul.

I skrivade stund är vi påväg mot Dag KM önska oss lycka till.

Nu kör vi vidare med mål att väggamedstil.

//joakim

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Joakim och Martin mot högre höjder

Tema av Anders Norén