Joakim och Martin mot högre höjder

¡Vägga med stil!

Stafett glädje

Ja lördagen började kl5 med uppstigning och 12h senare klev jag ut från högskoleprovet redo att springa stafett åker ned med pappa som har värmt upp med 11km långdistans på dan.

Vi åker ned jag förbereder mig och värmer upp springer iväg snabbt som vanligt när det är stafett vilket straffade sig lite men hade jag litat på mig själv hade sja spikat min gaffel och legat bra till men med ett stadigt tappade men ok orientering bit vis men det här med plan det måste förbättras.

Skickar ut pappa efter ca90 min han ger sig iväg på äventyr bra jobbat!!! Jag laddade om för omstart för att springa sträcka tre 7km kul tänkte jag men min mage hade fått lite för mycket i sig så nja långsamt och taskig orientering det har omöjligt något samband med trötthet.

Hem sova upp kl7 äta och hämta Robin som ska göra orienteringstävlingspremiär så kul han sticker iväg efter en genomgång av arenan. Han tog sig runt 7km godkänd så bra!!!

Jag fick gå ut på dag delens andrasträcka i omstart lite dåligt uppvärmd springerjag ivägvoch det tar några kilometrar att komma igång men sedan gick det bättre med bra sikt och bättre självförtroende sprang jag 10km på 88.12 hetsade på slutet och kände mig vrålsnabb sista trekontrollerna jag flög fram (tack ni som heja)

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Joakim och Martin mot högre höjder

Tema av Anders Norén