Tisdagsträning

Nu i haninge i 8 stycken 3 minuters tröskel låg ganska bra i puls 186-190 i snitt. Bra sparring och kul gäng!

Den här vintern är bra så kan knapt vänta till första tävlingarna.

Men först SIC 2018 ska bli en kul helg med över 1000 löpare så kul!!!

//joakim

Snö snö snö

Hej hopp nu har det blivit ett par dagar på skidor och jag stormtrivs. Jag har även tagit jullov från skolan alltså den 15poängs kurs jag läser på SLU i marknadsföring. Släktfest i lördags och massor av annat kul.

Nya skidorna går bra. Har inte lagt något fäste än var lite tungt i sluet idag men annars har det gått bra.

Bild från bilresan mora-grönklitt på torsdagskvällen. Första dagen blev det att

Sista passet i orsa för denna gång 4.36h. Kanon kul med brorsan.

Utsikten från elitspåret det var extreeemt upp och ned.

Hittade en fin gran.

Bild från campingen mot slalombackarna som ej bestegs denna gång blir till att göras en annan gång.

När mycket faller på plats

Ja föreläsning på föreläsning marknadsföring hit och testförsåelse dit. Kul är det i alla fall för när man inte kan träna fullt ut så blir det till att tänka istället och som jag har tänkt i olika banor och lika banor.

Ja nu här jag hållt på detta inlägg länge så jag har börjat träna igen lite föriktigt försökte ta det lugnt igår när jag åkte rullskidor halt grusat =buskul.

Men vad mnar jag med saker faller på plats jo det här med fysik kapacitets tester har jag länge tänkt på och när jag nu hör från flera profiler att de inte gör något i den sitlen utan har mer testbanor likt jag har gjort lite omedvetet. Och efter många försök till träningsdagbok och analys av dessa har jag nu skapat en som ger svar på om jag gör det jag ska är det bra eller ska jag utveckla saker och efter två veckor kan jag inte forsätta fylla i planeringen innan jag svarat på tre frågor om den gångna perioden.

Kommentar till planerad träning.- alltså har jag varit rätt ute när jag planerat eller har jag inte tagit hänsyn till olika påverkande faktorer.

Kommentar till genomförd träning.- har jag följt det syftet som jag hade med passet genomförde jag passet hur var känslan eller resultatet.

Handlingsplan för saker med förbättringspotensial.- ja vad har jag kommit fram till varje dag som kunnat gå bättre och hur kan jag förvärkliga dessa.

Just nu är det mitt sätt och det kommer ändras men när är frågan om en månad ett år eller ett decenium. Hitills så har jag prövat minst tre olika sedan jag började fylla i med oregelbundet fokus.

Redan nu är två träningsläger inplanerade i jannuari ser fram i mot dessa och perioden dit.

Fin morgon på ultuna.

//joakim