Nyköpinglångdistans (2017-03-25)
Kategori: Tävling
Distans: Långdistans
Sträcka: 7,5
Sträcka: 8.12 km
Tid: 57:28
Genomsnittlig puls: 134
Maxpuls: 176
Långdistans dock lite kortare än vanligt bara 7,5km vilket var ganska skönt då jag får tre tävlingar i rad denna helg.
Seg uppvärmning men med positiva tankar i huvudet från dagen innan då det var enmansstafett natt så kul dock lite seg men lyckes på något konstigt sätt håll i alla tre varv. Men dagens lopp då, nöjd 2 min efter Hugo och Egil får vara godkänt.
K1- stigen en bit för att sedan i vitt springa mot kontrollen hade lite stråk så en ok start skulle kunna haft högre fart men men.
K2- kompass brydde mig inte riktigt om det gröna då det var ganska lättlöpt. Liten sväng i ringen då jag vek ned i fel sänka. Annars högblick vilket Hugo påminde om innan start.
K3- kollade aldrig runtvägval som jag borde så jag valde rakt på med kompass lite svajigt och nu i efterhand dålig farthållning. Uppfattade stigen eftersom och så jag vek ned på den annars ok avslutning men som sagt man skulle gått runt höger i löpriktningen. Väg och stig.
K4- kompass och högblick.
K5- kompass och sikta höver få branten som kom riktigt snabbt.
K6- planen var att hitta det ljusare stråket men i efterhand så skulle jag gjort som jag gjorde men med betydligt mer självförtroende och fart. Man såg kontrollen på långt håll.
K7- segt men rakt på kompass och högblick fick en utgående löpare.
K8- planen var att gå rakt österut få det gula och få mer grönt men måste gjort något fel men jag stod på men vart osäker vilket jag inte skulle blivit då jag sak bara bort till kraftledningen så både bra och dålig sträcka. Bra ingång!
K9- kopass för riktning och sedan bara högblick
K10- skulle säga att det ärr den största kontrollbommen för helgen men ok fart bitvis och bra riktning det som händer i slutet är att jag inte viker upp tillräckligt? men höjer blicken och inser mitt misstag.
K11- kopass och högblick.
K12- lite svängit men jag trodde jag kommit förbi spetsen efter den första men så var ju inte fallet men bra fart så en ok sträcka.
K13- till en början rakt på men sedan lite vänster.
K14. Planen var mellan höjdtopparna sedan rakt på. Såg inte kontrolle i ringen dock…
K15 stigen och kompass borde legat på mer. Såg kontrorllen på håll.
K16 lite långsam genom det gröna annars bra!
Sammanfattningsvis ok lopp riktigt glad att jag nästan höll för en långdistans. Men orientering så kull att det stämmer någorlunda i alla fall.
Visa kommentarer (0)
 
Nyköpinglångdistans (2017-03-25) Nyköpinglångdistans (2017-03-25)