Swedish League Åmål Medel H18E2 (2015-04-26)
Kategori: Tävling
Sträcka: 5.57 km
Tid: 49:36
Bra lopp men det finns mycket att förbättra, som det ska vara alltså?
K1kompass följa gula höjden och sedan var det tydligt eftersom kontrollen låg en höjdkurva upp
K2kompass tvekade i ringen.
K3 kollade vägval men valde att komma uppifrån och ramla ned på murarna. Jag tycker att jag hade fördålig forcering på sträckan det skulle kunna gått snabbare men det var säker tagning.
K4 tanken var att inte ta för mycket höjd så ett vänster vägval var planen då men det var dålig forcering har med sjönk ned i ett kärr så det tappade jag på också. Det man skulle gjort var att slickat sträcket det skulle man sparat tid på eftersom det gröna inte var så farligt.
K5 började springa i rätt riktning vart nog stressad av andra löpare var fokuserad på fel saker vilket ledde till ett längre kartstopp i kärret innan jag gick upp på höjden. Tanken var höjd kurva och prick bäck-passerbar brant till vänster om sträcket som skulle leda till kontrollen jag hamnade i det öppna kärret och såg min kontroll trodde att jag inte redan var där. Vart ett kartstopp mitt på sträckan också.
K6 kännedom från lången att det var tydlig slutning så jag skickade på till branten och sedan såg man nästan skärmen.
K7 ville gå höger och det gjode jag men det var så trixig terräng så jag tappade kart fokus vilket ledde till minska fart och osäkerhet. Var säker på att jag kom upp på den gula höjden vänster om sträcket innan ringen men pga att jag så en konkurrent så sprang jag till en kontroll som låg i det lilla avlånga kärret och sedan vände jag säkert om och tog min kontroll eftersom jag inte litade på mig själv om att jag bara skulle vikit ned vänster istället för att titta på en kontroll som inte var min bara där kan jag ha missat fjärde platsen surt sa räven….
K8 hade bra fart med kompass och en rygg att gå på inga problem.
K9 tveksam men en bra kompass var osäker och stannade mitt i kärret utan att se kontrollen.
K10 kompass viste att jag var vid kolbotten men vågade inte gå ned så långt. Men i efterhand så skulle jag kastat mig ned eftersom det bara är ett få tal höjdkurvor upp till min kontroll tappade tid stillastående. Synd…
K11 såg att det var min etta från i lången och eftersom jag bommade så mycket då så fick jag ta om från vägen så jag hade ganska bra koll hur jag skulle ta kontrollen men jag hade dåligt driv och forcering.
K12 Bra forcering hyffsad fart hade tur att jag så kontrollen det var ett par löpare som stämplade där.
K13 det var bara att kämpa uppför så kontrollpunkten länge.
K14 gick ytterst långsamt fastnade på branter och det var stenbundet där så jag var försiktig men det kostade tid. Stora branten som leder mot kontrollen hamnade jag mitt i och fick klättra upp.
K15 kompass och spurta.
Mål ganska bra spurt fick fram höften bra tror jag?
Är nöjd men finns som sagt mycket att förbättra. En sak som jag tar med mig är att backar finns det bara på ett fåtal ställen och de finns inte så många av dem i Stockholm men dessa ska jag upp för?
Visa kommentarer (0)
 
Swedish League Åmål Medel H18E2 (2015-04-26) Swedish League Åmål Medel H18E2 (2015-04-26)