3+3 Etapp1 2014 (2014-06-27)
Kategori: Tävling
Sträcka: 3.88 km
Tid: 24:15
Genomsnittlig puls: 182
Maxpuls: 202
Ja, hej igen!
Nu är jag i Sälen och tävlar, det var kul men kalt och lite blött i morse var det snöblandat regn och det låg snö på fjälltoppen enligt funktionärerna som satte ut kontrollerna.
K1 vet att det är svårt i slutningen så jag safeade genom att gå stig en bit och sedan vika ner. Det röda innan ringen är när jag stannar och ser efter vad jag igentigen ska ha för punkt och när jag har sett det så lyfte jag blicken och såg en dunge med folk som stod och läste så jag chansade och sprang dit men vara ganska säker på att det var där.
K2 vägvalet var sänkan ned och sedan vika lite höger men jag gled ur sänkan och hamnade till vänster så jag tittade åt höger och såg en kontroll vilket var min.
K3 la en kompass tror jag.? Vips så satt en kontroll på en ås och det var min.
K4 den här gången vet jag att jag la en kompass. Men efter ett tag drog jag mig i alla fall lite neråt. Vart lite fundersam för att det var mycket mer vitt i och runt ringen än på kartan tycker jag. Men efter att jag tog ett par höjd meter så såg jag kontrollen.
K5 bra riktning till en början men sneddar förbi en nedfallet träd vilket ledde till avvikelsen. När jag kom upp på stigen förstod jag att jag var till vänster eftersom jag kom upp ett skrovelparti utan en större sten.
K6 snabbt beslut att inte gå upp på stigen utan att skråa vart osäker vart jag gick av men det skulle jag ju kunna korrigera men den biten var ganska bra om kontrollen skulle suttit där jag tyckte att den skulle suttit (i fåran) blir osäker går ut till pisten läser in mig höjdledd. Och tar kontrollen.
K7 snabbt tvärs över till andra pisten och fortsätta springa. Och ta kontrollen lätt.
K8.kompass och springa var taktiken på denna kontroll det gick men jag skulle sprungit snabbare vilket jag skulle kunnat.
Sista kontrollen var bara att springa till:-)
Visa kommentarer (1)
 
3+3 Etapp1 2014 (2014-06-27) 3+3 Etapp1 2014 (2014-06-27)