Silva league Finspång (2014-04-20)
Kategori: Tävling
Sträcka: 9.02 km
Tid: 71:25
Genomsnittlig puls: 178
Maxpuls: 195
Inget topp lopp men helt ok, kroppen svarade dåligt och det var 3,9km till start. nöjd med andra delen av långsträckan och hela andra långsträckan men jag var trött då och orkade inte ligga på så som det var möjligt
K1 rakt på, se kärret på vänster sida såg det och sedan såg jag de två gula höjderna jag sprang emellan. Men vart lite tveksam i kontrolltagningen så där tappade jag lite.
K2 förstabiten var lätt det var bara att springa var lite pinnit men det gick bra viker in rätt men förstår inte hur kartan och värkligheten ska passa ihop men jag såg en person stämpla och sprang dit där tappade jag också.
K3 springer upp rätt men väljer konstigt nog att springa uppe på höjden ut till kontrollen. Skulle bara ha sprungit längs kärret. Men jag kom på fel sida av höjden och tappade ytterligare.
K4 tar ett för snabbt beslut och ser inte det bra väggvalet till höger (skrå, kärr, hygge, kompass, stig) men jag sprang bara iväg efter att jag trodde att jag viste var jag var, läste jag in mig och inså att jag var vid branterna. Då var det bara att ta sig till vändplanen(enligt min tidigare plan) och inte för än jag viker ut ur kärret så har jag en plan för den slutliga delen av sträckan. När jag sedan vek av från stigen och kom upp på höjden såg jag bort till höjden med röset så då var det bara att springa det var en enkel tagning.
K5 står ett tag och läser till k6 innan jag springer iväg kommer jag på att jag skulle ta en till kontroll innan jag sprang på k6. Lite rörigt alltså. Men jag tog den bra utan problem.
K6 springa på höjderna ner till stigen kanten av kärret över hygget till lilla stigen och vika in vid höjden vart lite osäker i ringen.
K7 bra riktning blir osäker i ringen ser inte riktigt vilken sänka som jag ska upp i har ingen ide om hur jag skulle tagit kontrollen på ett bättre sätt.
K8 kanten runt ser den gula höjden och viker in gick bra.
K9 seg kontrolltagning/sträcka.
K10 konstig krok ner.
K11 springa och vika in i sänkan ovan branten.
K12 skulle kanske sprungit längs branten istället men det gick bra.
Visa kommentarer (0)
 
Silva league Finspång (2014-04-20) Silva league Finspång (2014-04-20)