FB träning 1 (2013-09-02)
Kategori: Träning
Sträcka: 3,2/3,8
Sträcka: 3.95 km
Tid: 58:47
Genomsnittlig puls: 150
Maxpuls: 180
Hej! Träningen gick hyfsat bra, men efter en rejäl boom till ettan och en älg som stod i min väg hindrade mig att ta mig till tvåan.
1. Min plan var att ta mig med en kompass fram till det avlånga kärret och sedan ner i sänkan. Det som gick fel var att jag inte riktigt följde kompassen eller kollade kartan så när jag trodde att jag var framme i en slutning. Men efter att jag sett branterna och kärret så visste jag var jag skulle.
2(6). Det var tanken att ta mig till tvåan men så blev det inte så jag bestämde mig för att ta mig mot sexan men eftersom jag sprungit iväg utan plan från älgen så tog jag mig ut till kraftledningen och tog ett säkert vägval upp till sexan men jag bommade kontrolltagningen för att jag tydde inte höjderna rätt så jag vek ner höjden innan.
3(7). Inga problem det var mest ett delmål till fyran.
4. Planen var ut till kärret och undvika höjderna mitt på sträckan. Man såg hur man skulle springa när man passerat branterna till höger.
5. Planen var passera första höjdpartiet på ett enkelt sätt sedan ta mig rakt över till dem två parallella passerbara branterna och sedan vika ner i sänkan och ta en kompasskurs mot kontrollen. Men det jag missade var att jag aldrig kom fram till dem passerbara branterna jag vek upp för tidigt men förstod inte det så jag vek mot kontrollen i rätt riktning men kontrollen satt inte där jag ville att den skulle sitta. Så jag gick lite längre fram, eftersom jag kom på att det alltid är bra att fortsätta om man är osäker på sin position just nu. Vek vänster eftersom jag såg den tydliga sänkan till höger, då såg jag kontrollen.
6. Valde att gå genom kärret eftersom det var bökigt att ta sig fram på sidan av kärret. Sedan ville jag ha en tydlig punkt som jag kunde utgå från vilket blev sänkan till vänster. Upp, ner och följa branterna så var kontroll tagningen gjord.
7(8). Planen gå så rakt det bara går vilket jag lyckades med så att jag kan vara nöjd för att det var X antal stora nedfallna träd i vägen. Ut på stigen kunde kapat vinkeln men fick en sådan fart så jag missade det kanske det gick fortare, Kontrolltagningen var inga problem.
Mål. Kompass mot branten checkade av i sänkan sedan var det inga problem att ta sig i mål.
Visa kommentarer (0)
 
FB träning 1 (2013-09-02) FB träning 1 (2013-09-02)