Ungdomsserien 1 (2013-05-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: kungens kurva
Arrangör: Snättringe
Land: Sverige
Distans: Långdistans
Sträcka: 6.21 km
Tid: 46:25
Genomsnittlig puls: 186
Maxpuls: 196
Planen för ettan var: ut till stigen till höger om sträcket sedan när man kom fram till kärret så rakt över. Sedan kanten på det gröna och sista säkra var kärret. Jag gjorde nästan som planen var det var bara i avslutet jag gick lite längre bort från det gröna för att det var riktigt risigt där. I och med det så kom jag lite till vänster och fick ta kontrollen söder ifrån.
planen för tvåan vara att snabbt ut till stigen och sedan gå av stigen när första lilla kärret kom på samma sida som jag skulle gå av åt sedan runda höjden och ta kontrollen. Utförandet var exemplariskt!
planen för trean var ner följ stigen och sedan upp på berget och snedda in och ta kontrollen. Jag gjorde som jag tänkt men fick stanna upp pga att jag blev osäker men det var bara i någon sekund. Sedan när jag skulle ta kontrollen så kom jag lite för mycket åt höger men vek upp i tid och såg kontrollen.
fyran rakt på med en kompass bara att springa ut till stigen och fortsätta upp till branterna enkel kontroll.
Femman var det kompass rakt på kom ner stigen och sedan var det bara att följa dem till det långa kärret och först där behöver man veta var man är som tur var låg jag nästan på sträcket så det var bara att följa stigen och över kärret följa stigen och sedan börja ta höjd i lagom tid för att springa rakt på kontrollen.
Sexan rakt på studsa på höjd, höjd, höjd och sedan en rak kontroll tagning men vek av lite för mycket använde nog inte kompassen som hjälp då… men fick kontrollen hyfsat ändå.
Sjuan springer ut till kraftledningen och kommer till en två meter bred väg blir lite konfunderad men springer vidare i rätt riktning och rundar stora höjde på stig men sedan viker jag upp lite för tidigt vilket resulterar i att det tog lite extra tid.
Åttans plan var rakt på och följa strecket men det gick inte så bra i börjag så jag sprang lite till höger om det och sedan när jag kom till den stora stigen så sprang jag så att jag kon nedanför berget och där ifrån skulle jag bara hållit en rak riktning men blev ofokuserad och började leta tvåhundra meter förtidigt. Men sedan så sprang jag vidare och tog kontrollen.
Nian sprang jag lite till vänster om sträcket up på stigen och var ca 50m ifrån den södra ringkanten och upptäckte det och sedan var det bara att springa och ta kontrollen.
Tian var det bar ner på stigen och sedan tappade jag skon sprang tillbaka sate på den och sedan var det spurta, spurta, spurta som gällde! Kom tvåa efter Simon H det visar vilka som är best på söder sidan!
Visa kommentarer (0)
 
Ungdomsserien 1 (2013-05-14) Ungdomsserien 1 (2013-05-14)