DM- Sprint (2013-05-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Husby
Land: Sverige
Distans: Sprint
Sträcka: 2.6
Sträcka: 3.94 km
Tid: 28:34
Genomsnittlig puls: 193
Maxpuls: 205
Min 1: Går in i startfållan med Anders Holmberg.
Min 2: Tar kontroll beskrivningen och läser dem fyra första siffrorna.
Min 3: fortsätter att plugga in siffrorna.
15sek till start nervös som jag var tog jag upp kartan i handen (Anders, sten cool. När start signalen lyder flyger han som ett moln iväg med kartan i högsta hugg?)
1. Fokuset låg på viadukterna så att man kom över på ett bra sätt. Lyckades hyfsat tycker jag nog. Missade vänster vägvalet som avslutade med trappor och tunnel. Till höger om parkerings huset och över ytan och vägen till vägen ut med den förbjudna bilvägen och tog andra passagen över och runt och ner, stämpla.
2. Tillbaka norr ut och sedan korsa det lilla torget och ta kontrollen. Det vägvalet jag inte såg var söder ut till trappan och springa på bron och ta kontrollen vilket nog hade gått någon sek snabbare.
3. Utan att titta på kartan så började jag springa söder om det närmaste huset sedan rakt på mot kontrollen men fick springa fram och tillbaka lite för att komma ner p rätt gata. Det jag borde ha gjort är gå norr om första byggnaden passera fyran över bron och ta trappan ner och springa söder ut och ta kontrollen.
4. Tänkte att jag ska springa samma väg jag kom men jag sprang lite fel pga stress och 0 kart närvaro men till slut kom jag på rätt kurs och sprang bort till bron väster om 4an.
5. Ser inget vägval utom att springa runt huset norr om vilket var idiotiskt vem som helst såg förmodligen gång vägen som är norr om 5an. Hade nog kunnat plockat mycket om jag varit mer fokuserad…
6. Lätt kontroll rakt på högra ingången och där satt kontrollen.
7. Sneddar ut sydost och tar gatan ner till trappan där sedan fortsätter att runda husen till vänster så jag kom ut på vägen in i skogen. Gick in lite tidigt men missade kontrollen med ett par meter ändå suck.
8. Läser till 9an men när jag kom fram till stenarna så ringde det en varnings klocka och då såg jag vad som höll på att hända och ändrade riktning och tog kontrollen utan problem.
9. Norr ut i kanten av tomtmarken med staket och sedan vika ner höger inte så svårt tror att det var det bästa.
10. Följer vägen väster ut och springer söder om parkerings ytan sedan bara rakt norr ut och stämpla. Tog lite tid att se var man inte kunde och kunde springa så där gick tiden.
11. Såg inget annat än att springa vidare i samma riktning och ta höger in på parkerings ytan och följa ”fållan av förbjudet att passera saker” sedan var det bara att springa på vägen till kontrollen.
12. Spring fort enkel kontroll!
13. Spring fort enkel kontroll!
Spurten: surt fick stryk med en sekund av pappa.

Visa kommentarer (0)
 
DM- Sprint (2013-05-07) DM- Sprint (2013-05-07)