DM medel Stockholm (2016-09-04)
Kategori: Tävling
Distans: Medeldistans
Sträcka: 3,4 km
Sträcka: 5.24 km
Tid: 66:27
Genomsnittlig puls: 148
Maxpuls: 170
Bra första halva av loppet efter kontroll 8 blev det ett par bomar kontroll 1.väljer att gå runt på vägen går lite långt på vägen men får kontrollen helt ok 2.väljer att gå till höger ner mot stigen och upp mellan höjderna 3. rakt på 4.rakt på lite osäker i ringen 5.bra fram till ringen där tappar jag fokus en kort stund och gör en krok 6 väljer att gå runt höjden passerar höjden utan att se kontrollen tar en sväng för att sedan kontatera att jag var rätt ! 7.rakt på 8.rakt på 9. blir lite tveksam i vägvalet tveksam och feltolkar branten så att jag tror att jag är framme vid kontrollen för tidigt 10. rakt på 11. dagens värsta bom bestämmer mig för att gå höger om sträcket och komma fram till stenen sedan rakt över höjden in till kontrollen men av någon anledning kommer jag till vänster om sträcket passerar det stor gula där hjärnan tolkar det som kärret upp och ommer fram till kontroll 92 jag skall ju ha 91 där borde jag ha sett att et var min kontroll 12 men det gjorde jag inte kommer ner till den snitslade stigen inser att jag är för långt vänder tillbaks och då jag tror mig vara höger om sträcket så springer jag längre bort från kontrollen ser vägen och inser var jag är därifrån inga problem att ta kontrollen 12. hitta tilbaks till den det var ju tur 13.lite svajigt vägval men en bra avslutning via kärret runt in till kontrollen 14. ner till sista kanske onödigt långt spurt i mål .
Dölj kommentarer (2)
Torbjörn : Tre bommar ser jag. Alla beror på fel riktning - ngt att jobba på! Och karttecken är bra att kunna ???? blåkärr har träd på sig, den öppna ytan du passerar mot 11?an kan aldrig bli ett blåkärr, möjligtvis gulkärr...... Jag gjorde samma misstag vid utgången från 10an men uppmärksammade branterna och väl nere på ängen så insåg jag att det var en äng och att jag ska vara norr om den, vilket löste min miss.
Torbjörn: Ser på gårdagens karta att du tyckte då att dagens "kärr" var den gula öppna yta som den är, synd att du inte kom ihåg det så här dan efter.
Lägg till kommentar
Spara
 
DM medel Stockholm (2016-09-04) DM medel Stockholm (2016-09-04)