Dag 4 Långpass

idag bara -10 på morgonen laddar med frukost och varm dryck i vätskebältet håller på i 3 h 22 min med två vätskepauser kommer lite drygt 26 km. Ungefär som om man hade åkt från Oxberg till Mora. Efter passet hem till lunchen Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor smakade alldeles utmärkt. Efter lunchen var det vila framför tvn Tour de ski sprint, kul att se andra åka skidor! Det blev en stund på rygg i sängen också nu väntar middagen som än så länge är en överraskning men det är utlovat dessert!

Imorgon är det hemfärd men först skall vi hinna med en specialsträcka en kul liten tävling där vi får se vilken sträcka som blir aktuell Höres mer om den i morgon.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *