Dag 3 Hemus

Idag var det kallt -16 på morgonen åk längderna blev därefter behövde värma fingrarna redan efter ett kort varv. spåren fina och det fanns lite mer att åka på en slinga på ca 5 km kan man nog sno ihop kanske längre. gulaschsoppa till lunch liten tupplur och sedan tillbaks till skidstadion och då var det lite mildare bara -12 grader åkte en slinga var sedan med och lekte med det yngre gardet. hem och fixa käk till hela gänget spagetti och köttfärssås och kyckling och kassler sås. På kvällen hade Janne ordnat en mikro orientering i Öna bystuga där vi bor, som var uppskattad av alla deltagare

I morgon väntar långpasset som borde gå längs vasaloppsspåret men eftersom det är lite snö så får vi hålla till på Hemus och nöta km tanken är att man skall hålla på 3 till 4 timmar så man får se hur långt man kommer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *