Dag 2

I dag har vi åkt i Älvdalen även där ett konstsnöspår på ca 2,5 km, väldigt fina spår och i en fin terräng blev intervaller på fm under ledning av Joakim S en lång slak mota som vi tog oss upp för så fär en 6-7 ggr. Sedan man mot man på stadion några vändor för att ta ut det sista. En lugn runda på det sedan var det dags för lunchpaus som intogs på Älvsbyns Hotell en fräsch och god buffé var uppdukad med bla lasagne, köttgryta och revbensspjäll. efter lunch klarnade det upp och solen kom fram vilket gjorde att temperaturen droppade till -15 grader Härligt! Tre varv på spåret och lite teknikträning på egen hand så var denna dag färdig.

I morgon skall vi ha fri åkning på Hemus skidstadion får se hur mycket spår de har fått till där.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *