dag 1 Grönklitt

frukost kl 7 därefter valla skidor för att 8.30 åka iväg till Grönklitt det blev fri åkning i en halv timme ungefär sedan skulle vi ha lite genomgång av de olika teknikerna samt filmning av alla på respektive teknik. det var bara elljusspåret på 3.1 kilometer som var åkbart så det blev att ta det några varv 3 st blev det innan lunch . Efter lunch blev det ytterligare två varv innan vi samlades och lekte  först kull sedan skidrugby och avslutningsvis stafetter allt naturligtvis på skidor och utan stavar. i morgon så bär det av till älvdalen och prova spåren där höres då nu är det dags för en trött kropp att sova..om ni vill se hur jag åkt kan ni kolla in på

https://www.endomondo.com/users/60083/workouts/latest

där jag loggar alla mina aktiviteter

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *